w

Tak powstają Cheeseburgery w McDonald’s, w każdej restauracji w Polsce i na świecie.

Byliście kiedyś ciekawi jak wygląda proces przygotowania jednej z najpopularniejszych od lat kanapek w restauracjach McDonald’s? Oczywiście zaraz nikt nie będzie chciał się przyznać do tego, że czasem zjada tam posiłek. Jednak wystarczy wejść do obojętnie jakiego lokalu tej sieci, w dowolnym dniu miesiąca, w godzinach szczytu, aby zobaczyć tłumy ludzi. Więc jednak ktoś tam jada 🙂 Dlatego zakładamy, że Tobie również zdarzyło się przynajmniej raz zjeść coś z Maka.

Mało kto z klientów realnie wie, jak szybko są przygotowywane poszczególne potrawy w restauracjach tej sieci. Dzieje się tak dzięki niezwykle przemyślanej procedurze „składania” poszczególnych posiłków. Na poniższym nagraniu zauważycie na przykład specjalne dystrybutory do sosów na bułki, które odmierzają idealną ilość za każdym razem, czy chociażby kotlety wyciągane ze specjalnych podgrzewanych szufladek z licznikiem czasu, po którym jeśli kotlet z tej szufladki nie trafi do bułki, obowiązkowo musi zostać wyrzucony. To dlatego potrawy z Maka praktycznie na całym świecie smakują tak samo. ZOBACZ NAGRANIE:

Napisane przez Pomyslodawcy

Pakujesz zakupy w takie torby z „uszami”? Ta sztuczka Ci się przyda.

Wstajesz w nocy, aby zrobić siku? Ten sposób Ci się przyda.